کن شین کان کاراته استان مرکزی

Ken Shin Kan Karate
کن شین کان کاراته استان مرکزی

۳ مطلب در مرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

عکس هایی از استاژ داوری کن شین کان کاراته

سه شنبه, ۵ مرداد ۱۳۹۵، ۰۳:۲۸ ب.ظ

عکس هایی از استاژ داوری کن شین کان کاراته که جمعه 25 تیرماه 95 در استان تهران برگزار گردید به همراه اسامی داوران حاضر در مسابقات شیراز.

اسامی داوران منتخب جهت قضاوت در مسابقات قهرمان کشوری سبک کیوکوشین بایاکورن که مورخ 28 ، 29 مرداد ماه سال 95 در شهر شیراز برگزار میشود ، توسط کمیته داوران سبک شیهان علی اصغر نوازنی برگزیده شده اند به شرح ذیل میباشد :

آقایان علی کوثر صفایی ، حمید درودیان ، محمد صفا حیدرنژاد ، علیرضاحق گو ، محمد مهدی گیگاسری ، ارسلان نجف زاده ، سید ابولفضل سیدی ، حمیدهزارپیشه ، سعیدعدالت نیا ، امیر زارع ، عماد اسماعیلی ، محمد لنگری ،  مصطفی رحم دل ، حسام مکی زاده ، محمد عزیزی ، سعید محمد پور ، محسن موذن ، علی درویشی ، محمود عزیزی ، غلام علی  شادمهر ، محب علی شادمهر ، رسول اژدری ، حمید نامدار شاهی ، محسن تاج نیا  ، علی عدلی ، محمد پیروی  .








۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ مرداد ۹۵ ، ۱۵:۲۸
سنسی صفایی

خاصیت حیرت انگیز انار در ترمیم عضلات

سه شنبه, ۵ مرداد ۱۳۹۵، ۰۳:۰۱ ب.ظ

یک تیم از دانشمندان موسسه پلی تکنیک فدرال لوزان ( EPFL ) و شرکت Amazentis برای کشف خواص خارق العاده انار به بررسی بیشتر این میوه پرداختند. آنها کشف کردند که یک مولکول در انار وجود دارد، که توسط میکروب‌ها در روده تغییر یافته و سلول‌های عضلانی را برای محافظت از خود در مقابل یکی از علل عمده پیری قدرتمند می‌سازد.

تاثیر این مولکول در نماتدها و جوندگان شگفت انگیز بوده و در حال حاضر محققان مشغول انجام آزمایش‌های بالینی انسانی هستند.

با بالا رفتن سن، سلول‌ها به طور فزاینده‌ای در تلاش برای بازیافت منبع نیرو یا موتور خود هستند . این منبع نیرو که میتوکندری نامیده می‌شود، در زمان پیری دیگر قادر به انجام عملکرد حیاتی خود نبوده، در نتیجه در سلول انباشته می‌شود.

این امر سلامت بسیاری از بافت‌ها، از جمله عضلات را تحت تاثیر قرار داده و به تدریج در طول سالیان آنها را تضعیف می‌کند.

افزایش تجمع میتوکندری ناکارآمد نیز نقش بسیار مهمی در دیگر بیماری‌های پیری، مانند بیماری پارکینسون دارد.

دانشمندان یک مولکول را شناسایی کردند که به خودی خود، موفق به برقراری مجدد توانایی سلول برای بازیافت اجزای معیوب میتوکندری می‌شود.

این مولکول که urolithin A نام دارد، تنها مولکول شناخته شده است که می‌تواند روند پاک کردن میتوکندری را مجددا راه اندازی کند که به این روند "میتوفاژی" می‌گویند.

میتوفاژی ، روندی مهم و حیاتی است که بدن از طریق آن از شر سلولهای آسیب دیده رها می شود. در این روند میتوکندری‌های آسیب دیده که موتور سلول نام دارند از بدن حذف می‌شوند.

به گفته محققان این پژوهش، urolithin A یک ماده کاملا طبیعی بوده و اثر آن قدرتمند و قابل اندازه گیری است.

این تیم فرضیه خود را بر روی کِرم الگانس آزمایش کردند و مشاهده کردند که طول عمر کِرم‌هایی که در معرض این مولکول قرار گرفته بودند بیش از 45٪ در مقایسه با گروه کنترل افزایش یافته است.

این نتایج دلگرم کننده اولیه تیم را تشویق کرد تا نقش این مولکول را بر روی حیواناتی که اشتراکات بیشتری با انسان‌ها دارند نیز آزمایش کنند.

در مطالعات جوندگان، کاهش قابل توجهی در تعداد میتوکندری مشاهده شد که نشان می‌دهد یک فرایند بازیافت سلولی قوی در حال وقوع بوده است. موشهای پیرتر که در حدود دو سال سن داشتند، استقامت بیشتری را در دوندگی نسبت به موشهای دیگر همسن خود نشان دادند.

میوه انارخودش حاوی این مولکول خارق العاده نیست، بلکه دارای مولکولی است که نقش پیش ساز را ایفا می‌کند. این مولکول توسط میکروب های ساکن در روده به urolithin A تبدیل شده و به همین دلیل ، مقدار تولید urolithin به طور گسترده ای متفاوت است.

رویکرد دانشمندان EPFL، بستر جدید را برای مبارزه با انحطاط عضلانی که با بالا رفتن سن اتفاق می‌افتد فراهم کرده است. این بستر به احتمال زیاد برای مبارزه با سایر بیماری‌های مرتبط با پیری نیز مفید خواهد بود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ مرداد ۹۵ ، ۱۵:۰۱
سنسی صفایی

بهترین ویتامین ها برای بدنسازان

سه شنبه, ۵ مرداد ۱۳۹۵، ۰۲:۴۸ ب.ظ

1- کوبالامین (ویتامین B12)

ویتامین B12 فقط از مواد غذایی با منشاء حیوانی به دست می آید.

2- بیوتین

جگر، گل کلم ، موز ، سفیده تخم مرغ پخته ، ساردین ، حبوبات ، قارچ و مخمر و محصولات تخمیری ، بادام و پیاز

3- ریبوفلاوین (ویتامین B2)

شامل شیر و محصولات لبنی ، گوشت ، تخم‌مرغ ، سبزیجات سبز و برگ پهن ، تمام دانه‌های غلات و غنی شده و حبوبات ، گوشت‌هایی از قبیل کبد ، کلیه و قلب هستند.

4- ویتامین A

شیر پر چربی ، خامه ، کره ، پنیر چرب ، جگر حیوانات ، زرده تخم مرغ و روغن کبد ماهی منابع خوب ویتامین A هستند.

5- ویتامین E

تخمه آفتابگردان ، آجیل ، اسفناج ، کلم بروکلی ، گوجه فرنگی ، کره بادام زمینی ، فلفل دلمه ، منابع خوبی از این ویتامین هستند.

6- نیاسین (ویتامین B3)

گوشت بدون چربی ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ ، لوبیای خشک پخته شده و نخود ،  شیر کم چربی یا بدون چربی و پنیر ، سویا و آجیل بهترین منابع می باشند.

7- ویتامین D

نور خورشید ، ماهی تن ، زرده تخم‌ مرغ ، جگر گاو ، ماهی‌های چرب از این منابع می باشند.

8- تیامین (ویتامین B1)

به مقدار فراوان در جوانه گندم ، نان ، نخود ، لوبیا ، چاودار ، برنج کامل ، اسفناج ، کلم ، هویج و بسیاری از سبزیها ، گردو ، بادام ، فندق ، انجیر ، جگر ، تخم مرغ ، شیر ، پنیر ، پسته خام ، حبوبات ، سیرابی ، شیردان و گوشت ، دانه های گل آفتابگردان و سویا وجود دارد.

9- پیریدوکسین (ویتامین B6)

گوشت ، ماکیان ، ماهی ، تخم مرغ ، سیب زمینی سفید و سبزیجات نشاسته‌ای می‌باشد. موز ، لوبیای سفید ، گردو ، غلات و سویا غنی شده از منابع دیگر B6 می‌باشد.

10- اسید آسکوربیک (ویتامین C)

توت فرنگی ، کلم بروکلی ، گریپ فروت ، گوجه فرنگی ، انبه ، لیمو ، گل کلم ، سیب زمینی ، هندوانه ، اسفناج ، کلم ، نارنگی و مرکبات ، کیوی و دیگر میوه‌ها و سبزی‌ها ، منابع گیاهی دارای ویتامین ث و جگر منبع حیوانی دارای ویتامین ث است.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ مرداد ۹۵ ، ۱۴:۴۸
سنسی صفایی